O Nama

saznajte više o našoj kompaniji

Zašto YourBTMs?
YourBTMs d.o.o. Novi Sad je nova kompanija na tržištu kriptovaluta i blockchain-a, ali za nas su naši korisnici na prvom mestu i oni su najvažniji deo naše kompanije. Naš tim je sačinjen od stručnjaka iz oblasti poslovnog razvoja, poslovnog konsaltinga, IT-a, kriptovaluta i blockchain-a, i dajemo sve od sebe da ponudimo najbolju uslugu svima Vama.

ZAŠTO BITKOIN?

Bitcoin je neverovatna tehnologija i malo avanture. Niko Vam ne može reći gde će Bitcoin i druge tehnologije zasnovane na blockchainu voditi industriju, ali nekoliko stvari je jasno: Bitcoin i blockchain tehnologija je tu da ostane, jedinstveni dizajn blockchain tehnologije otvara neviđene mogućnosti u računarstvu, a ne samo u svrhu prenosa novca .

NAŠE VREDNOSTI
Istina, privatnost i sloboda. Istina je važna, bez istine ne može se živjeti u stvarnom životu. Bez privatnosti se vaše ponašanje menja i nije vaše. Postoji nekoliko oblika slobode: sloboda govora, sloboda izbora, sloboda djelovanja i sloboda posjedovanja. Sa trenutnim stanjem tehnologije i ostatka sveta osećamo da je naša dužnost da branimo ove osnovne vrednosti. Očuvanje ovih osnovnih vrijednosti je jedini način da se zaštite nacije i čovječanstvo od zloupotrebe podizanja umjetne inteligencije i manipulacije ponašanjem putem propagande ili cenzure i uvijek prisutna špijunaža i diktatura putem kontrole novca.